keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Lilinellan kesäinen kuvakilpailu!

Hei kaikki Lilinellan ystävät! Lilinella on kerännyt Facebookissa upeat 1100 tykkäystä ja sen kunniaksi nyt käynnistyy kiva ja odotettu kesäinen valokuvakilpailu! Kilpailuun voivat ottaa osaa kaikki Lilinellan ystävät! Valokuvakilpailun teemana on tällä kertaa ”Minun ja eläinystäväni kesä”.

Ota siis valokuva eläinystävästäsi (mielellään ulkona) ja liitä kuvatekstiksi lyhyt muutaman lauseen kertomus, jossa kuvailet vapaamuotoisesti sinun ja eläinystäväsi kesää esim. mitä kesään kuuluu, mitä hauskaa touhuatte yhdessä lomalla, hauskin/hienoin eläinystävääsi liittyvä kesämuisto jne. Kerro myös eläinystäväsi laji/rotu ja ikä.

Kilpailukuvassa voi näkyä useita eläimiä ja halutessasi myös sinä itse voit poseerata eläinystäväsi kanssa. Voit osallistua kilpailuun enintään 3 kuvalla.

Lähetä kilpailukuvasi Lilinellaan Facebookin viestitoiminnon kautta tai s-postitse osoitteeseen info@lilinella.fi. Kilpailukuvia voi toimittaa Lilinellaan 21.7 asti.

Kuvakilpailun lopuksi arvotaan kiva eläinaiheinen yllätyspalkinto!

Jos sopivaa kilpailukuvaa ei vielä löydy, niin sen ennättää vielä oikein hyvin napata. Ei siis muuta kuin kameran akut latautumaan ja ulos valokuvaamaan

Paljon onnea kaikille kesäiseen kilpailuun!! :)

Onnistuneimpia otoksia Lilinella mielellään hyödyntäisi kilpailun jälkeen myös tuotteiden kuva-aiheina esim. kylteissä, tauluissa, korteissa, tarroissa jne. Ilmoitathan kilpailukuvan/kuvien toimittamisen yhteydessä onko toimittamaasi kuvaa mahdollista hyödyntää Lilinellan tuotteissa: Voit luonnollisesti joko hyväksyä tai kieltää tämän Huom! Mikäli annat luvan kuvan käyttöön, kuvan tulee olla sinun itse kuvaamasi. Kiitos kaunis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti