torstai 21. marraskuuta 2013

Jouluviikonloppu Lilinellassa – Tätä kaikkea on luvassa! :)

Hei Lilinellan ystävä!

Käsityökorttelin virtuaalinen jouluviikonloppu lähestyy. Tapahtuma toteutetaan viikon kuluttua 29.11-1.12 Käsityökorttelin Facebook-ryhmässä.

Käsityökorttelin Jouluviikonloppu on helppo tapa etsiä ja löytää lahjat koko perheelle, viemiset naapureille ja koristeet joulunviettoon. Useilla yrittäjillä on myynnissä myös sellaisia tuotteita, joita normaalisti saa vain tilauksesta, tai on saatavilla vain messuilla ja muissa tapahtumissa.

Ryhmän lisäksi kukin tapahtumaan osallistuva yrittäjä toteuttaa erilaisia kivoja juttuja oman yrityksensä Facebook-sivulla, blogissa ja/tai verkkokaupassa. Asutpa missä tahansa, tähän tapahtumaan pääset mukaan. Tapahtumaan voit osallistua kätevästi suoraan vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Tulethan sinäkin mukaan

Jouluviikonloppu Lilinellassa – Tätä kaikkea on luvassa!

* Jouluinen valokuvakilpailu - Aiheena "Minun ja eläinystäväni joulu", palkinto (jouluinen tuotepaketti) arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.
* Verkkokaupassa ja täällä blogissa aarteenmetsästys, jossa metsästetään kivoja alekoodeja.
* Kivoja & eläimellisiä tuotetarjouksia verkkokaupassa
* Salamatarjouksia ja yllätyksiä, eli yksittäisiä tuotteita tulee tarjoukseen vain lyhyeksi ja rajatuksi ajaksi esim. 2 tunniksi. Viikonlopun aikana tiedossa useita erilaisia salamatarjouksia. Kannattaa seurailla Lilinellan FB-sivua ahkerasti, niin pysyt kärryillä kivoista ja voimassa olevista tarjouksista.
* Toimituskulut verkkokaupassa 3 € (norm. 5 €), vähintään 25 € arvoisiin tilauksiin toimituskulut ilmaiseksi
* Hyväntekeväisyyshuutokauppa – Lilinella osallistuu Käsityökorttelin ryhmässä 29.11 klo. 9-21 toteutuvaan hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa kerätään varoja uuden lastensairaalan hyväksi. Lilinella lahjoittaa tuotteen huutokauppaan. Tuotteesta huudettu hinta lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen.

Ihanaa joulun odotusta ja joulumieltä sinulle sekä eläinystävillesi!

Toivottelee Lilinellan tontut Riikka, Lili ja Nella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti