perjantai 20. joulukuuta 2013

Hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle! :)

Lilinellan loppuvuosi on ollut melkoista tohinaa. Lilinella on ollut mukana useassa erilaisessa tapahtumassa, joita ovat olleet Käsityökorttelin virtuaalinen jouluviikonloppu, Käsityökorttelin hyväntekeväisyyshuutokauppa uuden lastensairaalan hyväksi, Käsityöläisten Pop Up-puoti, Naisten joulumessut, Finnsin joulumyyjäiset ja Suurpellon joulumyyjäiset. Tapahtumien lisäksi marras-joulukuu on ollut käsityöyrittäjän sesonkiaikaa lähestyvän joulun vuoksi. Tekemisestä ja vapaa-ajan suunnitelmista ei siis ole ollut puutetta. Kiirettä on pitänyt, mutta kaikesta huolimatta tekeminen on ollut mukavaa.

Mitäpä sitten jatkossa? Lilinella juhlii tammikuussa 2v-synttäreitä :) Silloin tiedossa on mahtavia synttäritarjouksia, kilpailu/arvonta ja mitä kivaa nyt sitten keksitäänkin :P Alkuvuodesta on tiedossa myös kiva uudistus, minkä olen opiskelun myötä liiketoimintasuunnitelmaani päivittänyt. Tämä uudistus tulee monipuolistamaan Lilinellan tarjoamia palveluita. Siitä kuitenkin tarkempaa infoa sitten loman jälkeen ;)

Nautitaanhan kaikki nyt kiireettömästä ajasta ja ladataan akkuja alkavaa vuotta varten. Jaksetaan sitten starttailla uusi vuosi reippaasti ja hyvillä mielin :) Vietetään lomalla aikaa läheisten ja ystävien kanssa, nautitaan talvisesta luonnosta, musiikista ja tunnelmasta sekä syödään hyvin.

Oikein hyvää, iloista ja eläimellistä joulua sekä onnellista uutta vuotta 2014 sinulle ja eläinystävillesi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti