maanantai 2. joulukuuta 2013

Käsityöläisten Pop Up-puoti juhlii avajaisia :)

Lilinella onkin nyt loppuvuodesta monessa mukana. Juuri vasta päättyi Käsityökorttelin virtuaalinen jouluviikonloppu, mutta nyt jo puhaltavat uudet tuulet. Tekemistä riittää tällä hetkellä (elämmehän käsityöyrittäjien sesonkiaikaa) vaikka muille jakaisi ja aikaa on vain rajallinen määrä (lue=liian vähän). Silti on niin ihanaa olla mukana erilaisissa jutuissa ja kerätä uusia kokemuksia :)

Lilinella on mukana tällä viikolla Naisten joulumessuilla Wanhassa satamassa, josta kirjoitinkin jo aiemmin. Huomenna on tiedossa myyntiosaston somistus ja keskiviikkona alkavatkin sitten varsinaiset messut. Naisten joulumessujen lisäksi Lilinella on mukana myös Käsityöläisten Pop Up-puodissa Helsingissä. Kyseessä on Helsingin Kallioon aivan Hakaniemen metroaseman lähelle tänään avautunut puoti, joka on toiminnassa vain rajoitetun ajan, eli joulu- ja tammikuun. Puodissa myydään suomalaisten käsityöyrittäjien valmistamia tuotteita.

Kävin tänään viemässä puotiin vähän omia tuotteita. Ensi viikolla olisi tarkoitus täydentää valikoimaa. Toistaiseksi Lilinellan tuotteita on ollut jälleenmyynnissä vain OmniaShopissa Espoossa. Kiva kokeilla nyt tällaista uutta systeemiä. Tervetuloa siis ihmeessä tutustumaan Lilinellan ja muidenkin käsityöläisten tuotteisiin, mikäli liikut Helsingissä :)

Puoti on avoinna joulukuussa joka päivä (paitsi itsenäisyyspäivänä) klo. 10-18. Puodin löydät osoitteesta Porthaninkatu 9, 2 krs. Puodille on perustettu myös oma Facebook-sivu, jossa voit halutessasi tutustua myynnissä oleviin tuotteisiin ja niiden takana oleviin suomalaisiin käsityöläisiin.

1 kommentti: