keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kankaita ja köyttä

Käsityöyrittäjän täytyy aina välillä hankkia materiaaleja, jotta voi valmistaa uusia kivoja tuotteita. Itsekin tulee tasaisin väliajoin hommattua erilaisia materiaaleja ja tarvikkeita. Useimmiten erilaista verkkokaupoista ja alennusmyynneistä. Viimeisimpänä olen shoppaillut ison pinon supersuloisia eläinkankaita ja vahvikekangasta sekä eri vahvuisia juuttiköysiä. Huh, maksoivat kyllä taas aika paljon, mutta toisaalta, maksavat kyllä itsensä takaisin sitten, kun saan niistä tehtyä uusia tuotteita Lilinellaan :)


Hankkimissani eläinkankaissa seikkailevat kissat, koirat, hevoset, maatilan eläimet ja eläinlapset. Aivan mahtavan suloisia ja ihanan värikkäitä kankaita :) Vai mitä sinä olet mieltä? Tarkoitus on tehdä kankaista ainakin laukkuja, kännykkäpussukoita ja patalappuja, sillä niitä ei toistaiseksi ole ollut vielä Lilinellan valikoimassa. Niin ja kissojen leluja aion tehdä myös. Saa nähdä mitä loppujen lopuksi kankaista keksin :P Ideoita ja toiveita otetaan toki vastaan myös! Kertoilen sitten myöhemmin tässä blogissani mitä kivaa kankaista keksin.


Juuttiköysistä on tarkoitus tehdä kestäviä lemmikkien leluja, erityisesti koirille. Tänään jo testasinkin paria mallia. Tuli ihan hauskoja. Täytyypä jatkaa tuotekehittelyä vielä lisää. Oli mielenkiintoista kokeilla työstää suhteellisen paksua köyttä. Ihan uusi tuttavuus, mutta ainakin alku sujui hyvin :)

Nyt vaan täytyisi taas löytää aikaa uusien tuotteiden tekoon. Paljon hommia on työn alla mm. erilaisia opiskelutehtäviä ja veroilmoituksen teko, jotka täytyisi saada ensin pois alta, jotta on kivempi keskittyä uusien tuotteiden tekoon.
Sivutoimisena yrittäjänä mua usein tympii se, kun arki-illat kuluvat niin harmillisen nopeasti. Silloin ei ehdi kovin huikeasti saada uusia tuotteita aikaiseksi, kun säännöllisesti täytyy myös verkkokauppaa, naamakirjaa ja tätä blogia päivittää. Niin ja tietysti pakkailla tilauksia ja laittaa niitä postitusvalmiiksi.
Noh, hiljaa hyvä tulee :) Karu totuus on se, että aika on rajallista ja kaikkea ei vain ehdi. Täytyy tehdä se mitä ehtii ja hyväksyä se. Enempää ei oikein itseltään voi vaatia. Askel kerrallaan mennään eteenpäin ja saadaan myös valmista. Niin se vaan menee :)

Mutta nyt täytyy rientää pääsiäiskorttiaskartelun pariin vielä pikkuiseksi hetkeksi. Ehkä ehdin kaksi korttia tehdä ennen kuin täytyy kiirehtiä unille. Huomenna on tiedossa taas opiskelupäivä ja olis kiva olla siellä suhteellisen virkeä, että jaksaa keskittyä luentojen teemoihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti