lauantai 19. tammikuuta 2013

Ideoita Ystävänpäivään :)

Hei! Ystävänpäivää juhlitaan 14.2. Tiesithän, että Lilinellasta löydät monenlaisia ihania kortti-ideoita ystäville. Valikoimassa on kauniita käsintehtyjä kortteja eläinaiheella ja ilman. Käsintehtyjen korttien lisäksi valikoimassa on kivoja koira- ja kukka-aiheisia taidekortteja sekä mustavalkoisia valokuvakortteja, joissa seikkailevat erilaiset eläimet. Lilinellan kortin saadessaan ystäväsi varmasti ilahtuu :) Esittelen tässä erilaisia kortti-ideoita. Ehkä löydät niiden joukosta mieleisen? :) Klikkaamalla kortin otsikkoa siirryt suoraan verkkokauppaan sivulle, josta kyseinen kortti löytyy.

Decoupet-kortti 

Kaunis kaksiosainen käsintehty kortti lemmikin kuvalla. Jokainen kortti on uniikki. Koristeena on käytetty erilaisia muotoon leikattuja papereita, silkkinauhaa, puukuvioita, ääriviivatarroja ym. Saatavilla on useita eri värejä. Koko A6. Sisältää kortin sävyyn sopivan kirjekuoren. Pakataan suojamuoviin. Halutessasi, ilman lisämaksua, kortin sisäaukeamalle voidaan tekstata kauniisti myös toivomasi teksti. Kortti sopii hyvin ystävälle, syntymäpäiväsankarille, äidille, isälle jne. Valikoimassa on joitakin valmiita kortteja, mutta tuote voidaan hyvin toteuttaa myös oman lemmikin kuvalla, jolloin siitä tulee henkilökohtaisempi ja yksilöllisempi.

Kortti kuuluu Lilinellan omaan Decoupet-tuoteperheeseen, johon kuuluu erilaisia ovikylttejä, sisustustauluja, vihkoja, rasioita ja nyt myös kortteja. Tuoteperhe kasvaa ja kehittyy vähitellen. Decoupet-tuotteissa idea on, että ne tehdään aina sinun toiveidesi mukaisesti.

Voit valita Decoupet-sarjan tuotteisiin kuvan esim. omasta lemmikistä, lapsesta, ystävästä, kauniista maisemasta, muistosta tms. Vain mielikuvitus on rajana :) Huomioithan, että sinulla tulee olla valokuvaajan lupa kuvan käyttöön, jos kuva ei ole itse valokuvaamasi tai jos kuvassa esiintyy vaikkapa ystäväsi, sinulla tulee olla hänen lupansa!


Voit toimittaa haluamasi valokuvan Lilinellaan joko sähköpostiliitteenä, postitse tai esim. tapahtumaan, jossa Lilinella on mukana. Kuva voi olla aito perinteinen paperivalokuva, valokuvapaperille tulostettu kuva tai kopiopaperille tulostettu kuva. Mikäli toimitat kuvan sähköpostiliitteenä, Lilinella pystyy muokkaamaan kuvakokoa sopivaksi. Myös toimitetusta valmiista valokuvasta saadaan helposti sopivan kokoinen leikkaamalla mahdolliset ylimääräiset osat pois.

Kortin tekijä: Lilinella

Käsintehty kortti

Kaunis käsintehty onnittelukortti. Korteissa seikkailevat erilaiset eläinaiheet sekä kukkakuviot. Eri värejä. Osassa korteista koristeena 3D-kuvio. Koko noin 10,5 cm x 14,7 cm. Sisältää kirjekuoren ja Onnea-tarroja, jotka voi liimata haluamaansa kohtaan. Pakataan suojamuoviin. Kortti on tekstitön.

Kortin tekijä: Satu R.Käsintehty kortti 2

Kaunis kaksiosainen käsintehty kortti. Jokainen kortti on uniikki. Koristeena on käytetty erilaisia muotoon leikattuja papereita, silkkinauhaa, puukuvioita, serviettejä, ääriviivatarroja ym. Useita eri värejä ja aiheita. Koko A6. Sisältää kortin sävyyn sopivan kirjekuoren. Pakataan suojamuoviin. Asiakkaan niin halutessa, ilman lisämaksua, kortin sisäaukeamalle voidaan tekstata kauniisti myös asiakkaan toivoma teksti. Kortti sopii hyvin ystävälle, syntymäpäiväsankarille, äidille, isälle jne.

Kortin tekijä: LilinellaTaidekortti eläinkuvalla

Kaunis ja persoonallinen taidekortti eläinkuvalla. Korttien aiheena seikkailevat lukuisat eri rotuiset koirat, kissat ja hevoset sekä ketut. Korttien joukosta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen aihe. Tällä kortilla on mukava muistaa ystävää! Kortti sopii hyvin myös osaksi eläinystävän kodin sisustusta. Kortin koko 10,5 cm x 15 cm. Kääntöpuolelle on painettu valmiiksi viivat osoitetietojen merkitsemiseksi. Pakataan suojamuoviin.

Koirakorteissa seikkailevat mm. seuraavat rodut: Chihuahua, Cavalier Kingcharlesinspanieli, Bordercollie, Berninpaimenkoira, Basset Hound, Alaskanmalamuutti, Welsh Corgi, Kultainen noutaja, Whippet, Tiibetinspanieli, Shetlanninlammaskoira, Soopeli, Suomen pystykorva, Suomenajokoira, Snautseri, Saksanpaimenkoira, Rottweiler, Papillon, Norjanharmaa hirvikoira, Mäyräkoira, Mopsi, Länsiylämaanterrieri, Lhasa apso, Labradorinnoutaja ja Jackrusselinterrieri.

Kortin tekijä: TaidetassuTaidekortti kukka-aiheella

Kaunis ja persoonallinen taidekortti kukka-aiheella. Korttien joukosta löytyy varmasti jokaiselle mieleinen aihe. Tällä kortilla on mukava muistaa ystävää! Kortti sopii hyvin myös osaksi kodin sisustusta. Kortin koko 10,5 cm x 15 cm. Kääntöpuolelle on painettu valmiiksi viivat osoitetietojen merkitsemiseksi. Pakataan suojamuoviin.

Kortin tekijä: Taidetassu

Taidekortti eläinkuvalla 2

Kaunis ja persoonallinen taidekortti eläinkuvalla. Koira- ja kissa-aiheita. Koko: 10,7 cm x 15 cm. Osa korteista on kaksiosaisia, osa yksiosaisia. Samoin osa on käsintehtyjä, osa puolestaan itse tehdystä kuvasta painettuja. Tällä kortilla on mukava muistaa ystävää! Kortti sopii hyvin myös osaksi eläinystävän kodin sisustusta. Painettujen korttien kääntöpuolella on valmiina viivat osoitetietojen merkitsemiseksi.

Koirakorteissa seikkailevat mm. seuraavat rodut: Kääpiöpinseri, Saksanpaimenkoira, Corgi, Kääpiösnautseri, Bouvier, Bokseri, Scipperke ja Tanskandoggi.

Kortin tekijä: KylttipuotiTaidekorttikokoelma

Kokoelma kauniita eläinaiheisia taidekortteja. Settiin sisältyy 6 erilaista korttia. Korteissa seikkailevat seuraavat hellyyttävän suloiset eläimet: hevonen, kettu, possu, joutsen, kissa ja koira. Kortit ovat mustavalkoisia. Koko 10,6 cm x 14,9 cm. Kortin kääntöpuolelle on painettu viivoitus osoitetietojen kirjoittamisen helpottamiseksi. Näillä korteilla lähettää mielellään terveisiä ystäville. Kortit sopivat hyvin myös osaksi sisustusta, sillä niistä on helppo koota kaunis korttikollaasi seinälle.

Korttien tekijä: PowerPony1 kommentti:

  1. Tällä hetkellä työn alla on jälleen Decoupet-kortteja, tällä kertaa pääsiäisaiheisina :) Pikkuisen jäi viime tippaan korttien teko, mutta tarkoitus on nyt ainakin muutama saada tehtyä sekä verkkokauppaan että OmniaShoppiin myytäväksi :)

    VastaaPoista