lauantai 19. tammikuuta 2013

Tervetuloa! :)

Hei!

Tästä se viimein alkaa, nimittäin Lilinellan bloggailu :) Tämä on siis ihka ensimmäinen blogikirjoitukseni. Täytyy tunnustaa, että vähän jänskättää. Mietin, että millainen bloggaaja minusta kehittyy ja miten tämä blogi otetaan ajan myötä vastaan? Löytääkö se lukijoita? Ovatko kirjoitukseni tarpeeksi kiinnostavia? Tukeeko blogi yrityksen toimintaa? Voinko tavoittaa tämän avulla uusia ihmisiä? Tai osaanko ylipäänsä käyttää valitsemaani blogipohjaa? Kysymyksiä on paljon. Toivon kuitenkin, että kaikki lähtee sujumaan hyvin :) Luotan siihen, että hiljaa hyvä tulee.

Tässä blogissa yhdistyvät yrittäjäminäni sekä arkiminänä. Blogin avulla saan mahdollisuuden tuoda esille enemmän henkilökohtaista minääni sekä sitä arkea, jota sivutoimisena yrittäjänä elän. Lukijat pääsevät kurkistamaan ajatuksiini ja oivalluksiini syvällisemmin kuin vaikkapa jo olemassa olevan Facebook-sivun välityksellä.

Facebook-sivua olen päivittänyt aktiivisesti. Olen julkaissut siellä erilaisia Lilinellaan liittyviä uutisia ja kuvia tuoteuutuuksista, suorittanut arvontoja ja kyselyitä sekä jakanut hauskoja tai suloisia eläinkuvia/uutisia. Pyrin olemaan aktiivinen myös blogin päivittämisessä, joskin aika on aina rajallista. Se on jännä miten koskaan ei oikein ehdi tehdä kaikkea sitä mitä haluaisi tai ainakaan siinä aikataulussa, minkä on suunnitellut. Toisaalta, tällä viikolla olen ollut kyllä suhteellisen ahkera, sillä olen ottanut käyttöön Lilinellalle Uutiskirjeen ja nyt tämän blogin. Molemmat ovat olleet tavoitteena jo pidempään, mutta nyt vihdoin ehdin ottaa nämä työn alle :) Niin se vain menee, askel askeleelta mennään eteenpäin. Ei mikään voi olla heti valmis. Jokainen kehitysaskel vie oman aikansa, mutta onneksi lopulta - ainakin yleensä - palkitsee tekijänsä.

Tämän blogin tarkoituksena on siis ensisijaisesti jakaa tietoa yritykseeni Lilinellaan liittyen. Ajatuksenani on, että blogissa kertoilen päiväkirjamaiseen tyyliin verkkokaupan tuotteiden suunnittelusta ja synnystä, tärkeimmistä tapahtumista (valmistelu & jälkipuinti), arjen onnistumisista ja kehittämisen paikoista, tulevaisuuden suunnitelmista ja haaveista sekä kaikkiin näihin liittyvistä fiiliksistä. Blogin avulla tavoitteenani on esitellä myös joitakin Lilinellan tuotteita. Toivon, että blogin kautta luova minäni pääsisi entistä paremmin esille :)

Lilinellan blogi on yritysblogi. Aiemmin (muutama vuosi takaperin) olen ylläpitänyt yleistä blogia päiväkirjamaiseen tapaan. Siinä tarinoin nimenomaan itseeni liittyviä asioita. Nyt blogissa on kuitenkin hieman erilainen lähtökohta ja tarkoitus. Toivottavasti ajan myötä opin löytämään yritysblogille soveltuvan kirjoitustyylin ja luomaan tästä tarkoituksen mukaisen kokonaisuuden. Kirjoittaminen itsessään on minulle onneksi luonnollinen ja mieleinen tapa ilmaista itseäni. Uskon siitä olevan bloggailussa apua :)

Eilen illalla aloitin blogin suunnittelun. Valitsin itselleni mieleisen ulkoasun sekä lisäilin blogiini haluamiani tietosivuja ja muutamia kuvia. Löydät blogista nyt tietoa yrityksestä, sen taustasta ja tuotteista. Löydät täältä myös listauksen tulevista tapahtumista sekä yhteistyökumppaneista. Mukana on myös linkit Lilinellan verkkokauppaan sekä Facebook-sivulle. Blogista löytyy lisäksi ohjeita siihen, miten yrityksen toimintaan voi päästä myös itse mukaan :) Lilinellassa värimaailma on violetti-valkoinen. Tämä blogi on kuitenkin punasävyinen, sillä kyseinen tausta miellytti minua muutoin. Voi olla, että joskus tulevaisuudessa muutan ulkoasua, mutta nyt valitsemani vaikuttaa sopivalta ainakin alkuun :) Blogin suunnittelu vei aikaa useita tunteja, mutta mitäs pienistä. Se oli mukavaa, enkä olisi millään malttanut lopettaa sitä.

Miltäs nämä suunnitelmat sinusta kuulostavat? Otan mielelläni vastaan toiveita ja ideoita sen suhteen, että millaisista asioista Sinä Lilinellan ystävä tahdot blogin kautta lukea :) Jos toiveita/ideoita löytyy, niin vinkkaathan niistä ihmeessä? :) Kiitos!

Tervetuloa mukaan Lilinellan blogiin! Pysytäänhän yhteyksissä <3

2 kommenttia:

  1. Etkö siirtäisi tuon lukijat-gadgetin tuonne oikealle sivuun, sillä alhaalta sitä ei välttis huomaa...? Vai mitä on muut mieltä, yleensä olen huomannut sen olevan oikealla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi kommentista :) Mietin itsekin, että missä kohtaa se kannattaisi olla. En oikein vielä tuoreena bloggaajana hahmota, että paljonko se tulee viemään tilaa ja missä sen kannattaisi olla :D

      Poista