tiistai 17. syyskuuta 2013

Heppameininkiä :)

Olen jo pidemmän aikaa toivonut Lilinellaan lisää hevosaiheisia tuotteita, sillä haluan tavoittaa tuotteillani myös hevosystäviä. Tällä hetkellä valikoimassa on ovikylttejä, magneetteja, kortteja, tarroja, sisustustauluja, vihkoja, pipoja ja kangaskasseja. Toiveena on kuitenkin kehittää tuotevalikoimaa koko ajan eteenpäin. Olisiko sinulla jokin toive tai idea millaisia hevosaiheisia tuotteita ja nimenomaan käsityönä valmistettuja tuotteita Lilinellasta olisi kiva löytää? :) Olisiko sinulla ehkäpä jokin hevos- tai ponirotu, minkä toivoisit päätyvän tuotteen aiheeksi?

Seuraava tuote, jonka tulen lisäämään Lilinellan verkkokauppaan on boxikyltti. Kyseessä on siis hevosen boxin / karsinan oveen laitettava kyltti, jossa on hevosen/ponin tiedot, kuten nimi, rotu, synt, emä, isä ja omistaja. Toteutin hevosaiheisen kyselyn läheisellä Kilon tallilla ajalla 1-15.9.2013. Kyselyssä kartoitin hevosharrastajien toiveita tuotteiden suhteen. Kyselyn vastanneiden kesken toteutin arvonnan, minkä palkintona oli edellä kuvattu boxikyltti. Kyltti on juuri työn alla. Liitän kuvan tänne blogiin, kun saan sen valmiiksi :) Tämä arvontapalkinto toimii sitten mallikuvana muillekin boxikylteille ja saan tuotteen esille myös verkkokauppaan.

Toimitin kyselylomakkeet sekä arvontalaatikon tallille 1.9.2013. Kaksi viikkoa myöhemmin kävin noutamassa lomakkeet ja laatikon takaisin. En ollutkaan piipahtanut tallilla moneen vuoteen. Tuttuja ääniä ja tuoksujahan sieltä löytyi :) Olen siis itse aikanaan harrastanut hevostelua yhteensä 8,5 vuotta. Ratsastin, hoidin hevosia ja ajoin niitä sekä muutamassa ratsastuskoulussa että muutamalla pienellä yksityistallilla. Haaveena on, että joku kaunis päivä voisin vielä jatkaa harrastusta, koska tykkäsin siitä kovasti. Harmittaa, että harrastus on nykyään kuitenkin niin hurjan kallista. Osaisikohan sitä vielä ratsastaa, kun edellisestä kerrasta hevosen selässä on vierähtänyt aikaa jo reilusti yli 10 vuotta? :D Noh, eiköhän se sitten viimeistään muistuisi, kun selkään kiipeisi. Kaikki hevosrodut on kivoja, mutta ehkä eniten tykkään issikoista ja suomenhevosista. Silloin aikoinaan oli ihan parasta töltätä issikalla tai laukkailla sänkkärillä tuhatta ja sataa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti