lauantai 21. syyskuuta 2013

Uutiskirje

Hei Lilinellan ystävä! :) Haluatko Sinä saada käyttöösi kivoja erikoistarjouksia ja alennuskoodeja Lilinellan verkkokauppaan? Haluatko saada tietoa Lilinellan uutuustuotteista ja tarjouksista ennen muita?

Lilinellalla on käytössään Uutiskirje. Mikäli Sinä haluat pysyä ajan tasalla Lilinellaan liittyvistä asioista ja saada nämä edut käyttöösi, tilaa Lilinellan Uutiskirje omaan sähköpostiosoitteeseesi täältä.

Uutiskirje toimitetaan Sinulle sähköpostitse antamaasi osoitteeseen enintään kerran kuukaudessa. Lilinellan Uutiskirjeen tilaaminen on Sinulle täysin ilmaista. Uutiskirjeen tilaaminen on luonnollisesti mahdollista peruuttaa milloin vain! Uutiskirjeen tilaajia on tällä hetkellä jo yli 300, tule sinäkin mukaan :)

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää Uutiskirjeeseen liittyen, otathan yhteyttä Lilinellan asiakaspalveluun Facebookin viestitoiminnon kautta, kirjoittamalla viesti Lilinellan kotisivun yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@lilinella.fi! Uutiskirjeen tilaaminen ei edellytä Sinulta Lilinellan Facebok-sivusta tykkäämistä.

Tässä esimerkkinä tänään julkaisemani syyskuun uutiskirje :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti