sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Suosittelisitko Lilinellaa ystävällesi? :)

Lilinellalle jokainen asiakas on erityisen tärkeä ja siksi Lilinella haluaakin palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin. Toimintaa ja palvelua kehitetään saadun asiakaspalautteen perusteella eteenpäin ja yhä paremmaksi. Mielipiteesi on siksi meille erityisen tärkeä! Asiakaspalautetta voit antaa Lilinellalle täällä.

"Perinteisesti luotettavan myyjän on tunnistanut ystävien ja tuttujen suositusten perusteella. Nyt sama suositus toimii myös verkossa. Luotettava.fi on uusi verkkokauppojen suosittelupalvelu, jossa kaikilla on mahdollisuus antaa peukkuja ja kirjoittaa suosituksia Facebookin kautta. Verkkokaupasta ostavilla on lisäksi mahdollisuus jättää arviointi sekä suositus verkkokaupan toiminnasta. Ostamalla luotettavasta verkkokaupasta säästyt ikäviltä yllätyksiltä." (Lähde: Luotettava.fi)

Oletko shoppaillut Lilinellan tuotteita verkkokaupan kautta tai jonkin tapahtuman yhteydessä? Oletko ottanut yhteyttä asiakaspalveluun? Entä oletko osallistunut johonkin kilpailuun tai arvontaan? Millainen kokemus tämä oli?

Voisitko suositella Lilinellaa ystävällesi? Voit antaa arvion/palautetta ja kirjoittaa halutessasi suosituksen Lilinellasta täällä.

Lilinella kiittää! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti